fnaranja

El teu projecte és el nostre

Som especialistes a crear projectes per a multiplicar les teves vendes amb imatge de marca, posicionament web i disseny web a Barcelona. Són 20 anys treballant al costat dels nostres clients per aconseguir l´éxit dels seus objectius.

No som una agència de publicitat, una empresa de disseny web o una agència de màrqueting online més, som la teva agència creativa 360 i aconseguim transformar el teu negoci atraient, venent i fidelitzant clients amb un equip sènior que aporta valor afegit.

No importa el repte, tenim l’equip, l’actitud i experiència per a aconseguir-lo. T’acompanyem en totes les fases de la teva comunicació amb un projecte a mida, adaptada als teus objectius per a aconseguir l’èxit.

Agència Creativa

Agència Creativa

Com a agència creativa aportem solucions de valor enfocats a l’èxit desenvolupant campanyes de comunicació integrals. La nostra experiència de 20 anys en el disseny gràfic és la base, a partir d’una bona gràfica podem desenvolupar elements de comunicació que atreguin al teu públic objectiu.

Tot projecte ha de tenir un disseny gràfic que es diferenciï de la competència aportant valors de marca, perquè un disseny gràfic que atreu, és la base per a aconseguir l’èxit en les nostres accions de comunicació online i offline.

En disseny gràfic desenvolupem imatge corporativa, estands per a esdeveniments i fires, disseny editorial, disseny de catàlegs, senyalística, etc…

Ser una agència creativa implica trobar solucions que resolguin els problemes dels nostres clients en comunicació aportant talent per a buscar nous enfocaments en el projecte obtenint així els millors resultats.

agencia creativa diseño gráfico

Disseny Web Barcelona

agencia creativa diseno web

Disseny Web Barcelona

Desenvolupem disseny web a Barcelona a mida, escalable, segur, responsive, sense manteniments ni actualitzacions. No utilitzem plantilles o editors visuals perquè contenen infinitat de codi sobrant, ralenteixen la web i dificulten el posicionament web. Ens diferenciem de la competència per qualitat no per preu.

La teva pàgina web o botiga online és el cor del teu negoci, allò que et generarà ingressos. Si busques crear un negoci online amb futur, treballa amb professionals per a obtenir resultats. No val amb tenir una web, aquesta ha de complir amb els teus objectius.

A Factoria Creativa partim de la tecnologia WordPress per al CMS i la web la programem a mesura amb Bootstrap, un framework que ens permet un disseny sense límits i una senzilla gestió totalment autònoma per als nostres clients.

Desenvolupem a mida pàgines web corporatives, botigues online B2B i B2C, webs institucionals, catàlegs online i aplicacions mòbils amb tecnologia Open Source

Comptem amb un equip de disseny i experiència UX, un equip de desenvolupament, especialistes en ciberseguretat per si el teu projecte requereix unes condicions de seguretat especials, així com l’equip de màrqueting online que optimitzarà el site perquè el posicionament web sigui més ràpid en Google.

Marketing Online

Marketing Online

Com a agència de màrqueting online a Barcelona som experts en posicionament web. Atraiem al teu Buyer persona desenvolupant campanyes mitjançant campanyes SEO, així com campanyes de pagament SEM per Google i Xarxes Socials.

Aquestes estratègies de posicionament web les impulsem amb Màrqueting Automation. Realitzem de forma automatitzada la gestió de captació i fidelització de clients.

Realitzem auditories SEO Tècniques, optimització SEO Onpage, SEO Offpage. Tot això ens permet generar posicionament web, monetitzar i fidelizar clients, ja sigui a través la teva pàgina web corporativa, e-commerce, marketplace o xarxes socials.

agencia creativa marketing online barcelona
1

Vols augmentar les teves vendes?

agencia creativa valor diferencial factoria creativa

Valor Diferencial

El valor diferencial de Factoria Creativa és donar servei i resultats de manera personalitzada:

  • Realitzem una anàlisi dels objectius i necessitats del client, així com de la competència existent.
  • Les nostres estratègies i desenvolupaments són únics, creats a mida.
  • Garantim la participació de personal especialitzat en cada etapa del projecte.
  • Aportem solucions i valor afegit gràcies a la nostra experiència.
  • Implementem  innovació i una millora contínua en les nostres eines i processos de treball.

Amb 20 anys d’experiència  acumulada, la nostra metodologia de treball consisteix a crear un procés col·laboratiu amb la teva empresa per obtenir el resultat més òptim i l’èxit amb les accions realitzades.

c azul

Nosaltres

Descobreix el nostre equip, aportem el millor de nosaltres perquè ens encanta el nostre treball i això es reflecteix en els resultats finals. La nostra agència creativa aposta pel valor  més preuat: l’equip humà.

Clients

Aquests són alguns dels clients que ja han confiat amb nosaltres pel disseny gràfic, disseny web o la implementació d’una estratègia de marketing online.

Logo Lipofoods Excellent Logo Barcelona Energia Logo Casadelux volta Aincasa Logo Teyder TechData Logo Revlon Professional redoute lubrizol herbolaridelcel damm stada CocaCola Logo Castellnou Consorci Administració Oberta de Catalunya aqu aramark esteve Logo Facil Mobel Guasch Logo Invesa virbac

Parlem del teu projecte?


Accepto els termes i la política de cookies